Yılmaz: G.Saray’ı düşündüm!

Düzenleyen:
Yılmaz: G.Saray’ı düşündüm!

SPOR Haberleri

Başkan Özbek’in, “Gitmek istedi” sözüne sitemde bulunan milli golcü “Oyuncunun tek başına istemesi ile transfer olmaz” dedi

Çin’in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz, dün Türkiye’den ayrıldı. Yolculuk öncesi havalimanında konuşan golcü futbolcu, sarı-kırmızılı yönetime de sitemde bulunarak, şu ifadeleri kullandı: “Hem üzüntülü, hem de mutluyum. Kulübün durumunu düşünerek bu sefer gitmekten yana tercihte bulundum. Giderayak kimseyi zorda bırakmak istemem ama oyuncu ya da kulübün tek başına istemesi ile transfer olmaz... Galatasaray ve emeğim geçen diğer takımlara da hakkım helal olsun, onlar da helal etsinler. Galatasaray taraftarını her zaman güzel duygularla hatırlayacağım...”
Başkanla hiç görüşmedim
“Gidiyorum ama arkadaşlarım var geride, onlara sahip çıksınlar, destek olsunlar, tekrar Lazio maçıyla takımı ayağa kaldırsınlar. Hepsine, hakkım helal olsun... Galatasaray benim yuvam, bir parçamın eksildiğini hissediyorum, ama Galatasaray da büyük bir taraftar kazanıyor... Başkanımızla hiç görüşmedim ama Mustafa Hocamla görüştüm, benimle uzun bir konuşma yaptı. Çok kısa çalışma şansım oldu ama bir babayı kazandım diyebilirim... Takımda golcü çok. Umut, Podolski, Sneijder, Yasin, Olcan, Emre var. Hepsi goller atacaklar. Ben olduğumda da sıkıntı yaşıyorduk...”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...