Pereira: Kazanmayı bilirim

Düzenleyen:
Pereira: Kazanmayı bilirim

SPOR Haberleri

Villas Boas'ın yardımcısıyken Avrupa'da kupa kaldırdıklarını hatırlatan Portekizli çalıştırıcı, "Bu konuda tecrübem var. Zekâmızı kullanıp galip geleceğiz" dedi

M.EMİN ULUÇ

Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira bir basın toplantısı düzenledi. Kadıköy'de kazanıp rövanş için avantaj yakalamak istediklerini söyleyen Pereira, rakibi ciddiye aldıklarını söyledi. 25 maç süren yenilmezlik serisinde takımın çok iyi bir performans ortaya koyduğunu söyleyen Portekizli hoca, "Burada yanlış olan Antalya maçıydı. Orada kendi görüntümüzde değildik. Kasımpaşa maçıyla eskiye döndük. Aynı şekilde Lokomotiv'e karşı da mücadele etmeliyiz" dedi. Taraftardan da büyük destek beklediklerini söyleyen Pereira, "Saha içinde mücadele etmemiz, çalışmamız gerekiyor. Maç sonunda takımımız da taraftarımız da ellerinden geleni yapsın ki birbirimizin yüzüne bakabilelim" ifadelerini kullandı. Şubat ayının kendileri için çok zor geçeceğinin altını çizen Pereira, "3 kulvarda yarışıyoruz. Şubat ayı bizim için birçok şeyi belirleyen bir ay olabilir" dedi. 
Siyasetle işimiz yok
Gergin olan Türkiye-Rusya ilişkileriyle ilgili olarak, "Bizim işimiz futbol. İki takımın da siyaset düşündüğünü sanmıyorum" diyen Pereira, "Tamamen maça konsantre olacağız. Kazanırsak avantajlı oluruz ve kazanmalıyız. Ama zekâmızı kullanarak oynamalıyız. Kolay bir maç olmayacak. En önemlisi kendi kimliğimizi sahaya yansıtmalıyız, dengeli ve üst düzey konsantrasyonla oynamalıyız. Boşlukları sabırla beklemeliyiz. Kolay top kaybı yapmamalıyız ve oyununun bir kaos oyunu olmasına izin vermemeliyiz. Rakibe pozisyon vermeyi de hiç sevmem" dedi. Villas Boas'la birlikte Porto'da Avrupa şampiyonluğu yaşadıklarını hatırlatan Portekizli teknik adam "Nasıl kazanılacağını bilirim. Bu konuda tecrübem var. Maç maç bakmalı ve hedefe adım adım yürümeliyiz. Şimdiki ilk hedef evimizdeki maçı almak. Lokomotiv bize bir şey ikram edecek bir takım değil. Hazır olmalı ve kuvvetli bir cevap vermeliyiz" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...