Biraz cesur olun

Düzenleyen:
Biraz cesur olun

SPOR Haberleri

Son maçlarda hakem facialarıyla karşılaştıklarını söyleyen Albayrak, "Hakemler sahada gördüğünü çalacak. Palabıyık'ın görmediğini rakibin hocası görüyor" dedi

HÜSEYİN EROĞUL

Beşiktaş'ın hakem isyanı sürüyor. Başakşehir ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir yara alan siyah-beyazlılarda Basın Sözcüsü ve Genel Sekreter Metin Albayrak, sistemli bir şekilde önlerinin kesilmeye çalışıldığını söyledi. Kulüp olarak geçtiğimiz günlerde Tolga Özkalfa ve Serkan Gençerler hakkında açıklamalar yaptıklarını hatırlatan Albayrak, Başakşehir maçında da Ali Palabıyık'ın puan kaybında en önemli etken olduğunu söyledi. Beşiktaşlı yönetici, "Hakem olarak herkese dengeli davranacaksınız ve oyunu da fazla bölmeden hızlı oynatacaksınız. Çünkü futbolcu çok zeki. Oyunda adalet olmadığı zaman futbolcu tepki veriyor. Gördüğünü çalacaksın. Bu hafta Serkan Gençerler ve Tolga Özkalfa maça verilmedi demek ki bir sıkıntı var. Demek ki Konya maçında yanlış kararlar verildi" dedi. 
Kartlar bize kolay çıkıyor
Kendilerine kolay kart gösterildiğini ancak rakiplere göz yumulduğunu belirten Metin Albayrak, "Ali Palabıyık, Alexis'e yanlış sarı kart verdi, hem de hiç uyarmadan. Ardından o da golün olduğu pozisyonda kendini çekti ikinciyi görmemek için. Mehmet Batdal'a gelince ikinci sarıyı vermiyorsun. Sen görmüyorsun ama rakibin hocası görüyor oyuncusunun sahada ne yaptığını. Abdullah Avcı da çıkardı onu oyundan. Çünkü Beşiktaş'a karşı 10 kişi oynamanın kolay olmadığını o da biliyor. Bir tek bir şey var, herkes cesurca gördüğünü çalacak! Genç hakemlerin daha cesaretli olmaları lazım. Bizim için Mersin maçı psikolojik olarak çok daha önemli.  O eksik olan iki maçın zorluk derecesi daha yüksek. Eksik maçları 3'er puanla kapatıp, bir an önce hakkımız olan liderlik koltuğunu almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...