Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kısmetse Olur yarışmacıları bakın ne kadar alıyormuş?

Düzenleyen:
Kısmetse Olur yarışmacıları bakın ne kadar alıyormuş?

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen evlilik programı ‘Kısmetse Olur’ programındaki gelin-damat adaylarının aylık 5 bin lira aldığı iddia edildi.

Kanal D'de ekrana gelen evlilik programı ‘Kısmetse Olur’da gün geçmiyor ki yeni bir ayrıntı ortaya çıkmasın! Gelin ve damatlarının hayatının aşkını aradığı programda yarışmacılar yaşadıkları fırtınalı aşklar ve entrikalarla kısa sürede birçok kişiye ulaştı. Bu ilgi o kadar büyüdük ki gelin ve damat adayları adına sosyal medyadan fan sayfaları açıldı. Tüm bunlar yaşanırken evlilik programında yer alan yarışmacıların cast ajansından oldukları ortaya çıkmıştı. Hepsinin birer oyuncu adayı olduğu öğrenilen yarışmacılarla ilgili yine çok konuşulacak iddialar atıldı. Kısmetini bulmak için yarışmaya katılan gelin- damat adaylarının aylık 5 bin TL aldığı söylendi. 

Akşam

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...