Trabzonspor Mandıralı yönetiminde ilk galibiyetini aldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trabzonspor Mandıralı yönetiminde ilk galibiyetini aldı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 yenen Trabzonspor, teknik direktör Hami Mandıralı'nın ikinci dönemindeki ilk galibiyetini aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a grup maçlarında deplasmanda 2-0 yenilen daha sonra kupanın son 16 turunda da sahasında Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak elenen, ligde de aynı rakibine Manisa'da 2-1 kaybeden bordo-mavililer, bu kez Mandıralı yönetiminde sahadan galibiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Mandıralı, ikinci döneminde Trabzon'daki ilk lig maçında 3 puan sevinci yaşadı. Bordo-mavililer, ligde 3 maç aradan sonrada galip gelerek kötü gidişatını sonlandırdı.

Sow'un kolu kırıldı

Maçın 44. dakikasında Özer Hurmacı ile çıktığı hava topu mücadelesinde sert şekilde yere düşen Samba Sow’un sağ kolunda kırık olduğu öğrenildi.
Saha içinde ilk müdahalesi yapılarak ambulansla KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan futbolcu için de Trabzonspor Kulübü internet sitesinden geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Bordo-mavili ki kulüp mesajda, "Karşılaşmanın ilk yarısında kolu kırılarak oyundan çıkan Kayserisporlu Samba Sow'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" ifadesine yer verildi.

İki penaltı kaçtı

Trabzonspor-Kayserispor karşılaşmasında iki takım da birer penaltı kaçırdı.
Konuk ekipte 23. dakikada Biseswar'ın penaltı vuruşunu kaleci Onur, Trabzonspor'da ise 47. dakikada Muhammet Demir'in şutunu kaleci Ahamada kurtarmayı başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...