Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Metrobüste oturmak isteyen çift bilet alacak

Düzenleyen:
Metrobüste oturmak isteyen çift bilet alacak

YAŞAM Haberleri

Beylikdüzü metrobüs durağına turnikeler kondu. Artık yoğun ara duraklardan buraya gelip boş aracı binmek isteyen yolcuların tekrar turnikeden geçmesi gerekiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İETT, uygulamanın metrobüs şoförleri tarafından istendiğini belirtti. Metrobüsün yoğun olduğu saatlerde bazı yolcular oturarak gitmek için bir durak bir durak geriye gidip o duraktan araçlara biniyor. Ancak metrobüs şoförlerinin isteği doğrultusunda yapılan düzenlemeyle Beylikdüzü istasyonuna turnikeler kondu. Bu turnikeler boş metrobüse binmek için ara istasyonlardan Beylikdüzü'ne gelen yolcuların ücret ödemesine neden olacak.

İETT'den açıklama
İETT'den yapılan açıklamada, uygulamanın metrobüs şoförlerinin isteği doğrultusunda gerçekleştirildiği belirtilerek, "Beylikdüzü son durakta yapımı devam eden indirme peronu 16 Şubat günü açılacaktır. Peron açıldığında yolcu indirme, bindirme ayrı yerden yapılacaktır. Bu nedenle ara istasyonlardan Beylikdüzü son durağa gelen yolcularımız, tekrar istasyona girişte ikinci bir geçiş ücreti ödemek durumunda kalacaklardır" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...