Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Neymar'ın Brezilya'daki mal varlığına tedbir konulabilir

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Neymar'ın Brezilya'daki mal varlığına tedbir konulabilir

SPOR Haberleri  / AA

Brezilya mahkemesi, vergi kaçırmakla suçlanan Barcelonalı futbolcu Neymar'ın mallarına tedbir konulması için harekete geçti.

Brezilyalı yetkililer, Barcelonalı yıldız futbolcu Neymar'ın devam eden vergi kaçırma davasından dolayı yaklaşık 43 milyon avro değerindeki mallarına tedbir konulmasını istedi.

Brezilya'nın Globo Esporte, UOL, Estadao gibi spor gazetelerinde yer alan haberlere göre, Sao Poulo kentindeki mahkemenin, 2011-2013 yılları arasında elde ettiği reklam gelirlerinden ve Barcelona'ya transferinden 14 milyon avro vergi kaçırmakla suçladığı Neymar'ın, Brezilya'da sahip olduğu mallarına tedbir konulması için harekete geçtiği belirtildi.

Neymar ve ailesinin sahip olduğu servetler arasında özel uçak, yat, banka hesapları ve bazı gayrimenkuller bulunuyor. Brezilya yasalarına göre vergi kaçırmaya yüzde 150 oranında ceza uygulanırken, Neymar'ın suçlu bulunması halinde yaklaşık 43 milyon avro ceza ödemesi gerektiği vurgulanıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...