Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova'yı ağırlıyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova'yı ağırlıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bugün Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını konuk edecek.

Daha önce iki kez Rus ekipleriyle eşleşen Fenerbahçe, çıktığı 4 maçta birer galibiyet ve yenilgiyle 2 beraberlik aldı. A Grubu'nda Hollanda'dan Ajax ve İskoçya'dan Celtic takımlarını geride bırakarak Norveç ekibi Molde'nin arkasında 2. olup adını üst tura yazdıran sarı-lacivertliler, son 32 turu ilk maçında galibiyet arayacak. Beşiktaş'ın da yer aldığı H Grubu'ndan lider çıkan Lokomotiv Moskova ise Kadıköy'de rövanş için iyi bir skor alarak Moskova'ya dönmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova arasındaki karşılaşma saat 19.00'da Ülker Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonundan Martin Strömbergsson yönetecek.

İki takım arasında turu geçecek takımı belirleyecek rövanş maçı ise 25 Şubat Perşembe günü Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak.

Fenerbahçe'de 3 eksik
Fenerbahçe'de 3 futbolcu Lokomotiv Moskova karşısında forma giyemeyecek.
Sakatlıkları devam eden Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba, Rus ekibi karşısında sahada olmayacak. Celtic maçında kırmızı kart gören ve UEFA'dan 3 maç ceza alan Diego Ribas ise zorlu maçta takımını yalnız bırakacak. Cezasının ilkini bu maçta çekecek Diego, rövanşta da forma giyemeyecek.

İç sahada 100. maç
Rus ekibini ağırlayacak sarı-lacivertliler, bu karşılaşmayla Avrupa kupalarında iç sahada "dalya" diyecek. Bugüne dek evinde 99 maça çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 47 galibiyet, 21 beraberlik ve 31 yenilgi aldı. İç saha maçlarında rakip fileleri toplam 144 kez havalandıran Fenerbahçe, 114 gol yedi.

Avrupa'da 41. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 200 maçın 71'ini kazanırken, 41 kez rakipleriyle berabere kalıp, 88 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 248 gol gönderirken kalesinde 303 gol gördü.

FENERBAHÇE - LOKOMOTİV MOSKOVA
MUHTEMEL 11'LER:

FENERBAHÇE: Fabiano, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Josef, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Nani, Alper, Van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

LOKOMOTİV MOSKOVA: Skuletic, Kasaev, N'Dinga, Fernandes, Tasarov, Samedov, Denisov, Mikhalik, Pejcinovic, Yanbaev, Guilherme
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Cherevchenko

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...