Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus uçaklarının Suriye'deki saldırısında 4 kişi öldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rus uçaklarının Suriye'deki saldırısında 4 kişi öldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Rus savaş uçaklarının Halep'te yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısında aynı aileden 4 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Rus savaş uçaklarının Halep'te yönetim karşıtlarının kontrolündeki Sahur mahallesinde yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısı sonucu aynı aileden 4 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Halep'teki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus savaş uçaklarının, Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Sahur mahallesinde yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısı sonucu aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı.

Sivil savunma ekiplerinin olay yerinde yıkılan evlerin enkazı altında ölü ve yaralıları çıkardığını kaydeden yetkililer, yaralıların bölgedeki sahra hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığını belirtti.

"Rus jetleri PYD mahalleyi ele geçirmesi için hava desteği veriyor"

Rus uçaklarının Halep'te muhaliflerin denetimindeki Kafr Hamra bölgesini de yoğun bir şekilde bombaladığını anımsatan yetkililer, sivil savunma ekiplerinin Sahur mahallesinde saldırı yerindeki evlerin enkazı altında ölü ve yaralıların olup olmadığını araştırdığını aktardı.

Bu arada Halep'te yerel aktivistlerden Ebu Ammar ise Rus uçaklarının Sahur'a havadan saldırdığını ve terör örgütü PYD'nin de karadan mahalleyi bombaladığına işaret ederek, ''Rus jetleri, PYD'nin mahalleyi ele geçirmesi için hava desteği veriyor. Sabah saatlerinde muhalifler, Sahur'da PYD güçlerini püskürttüğü için Ruslar Sahur mahallesinde yerleşim yerini bombaladı'' dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...