Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan 11'e geri dönüyor

Arda Turan 11'e geri dönüyor

SPOR Haberleri

3 maçtır Barcelona'da ilk 11'e giremeyen Arda Turan'ın hasreti kısa sürecek. Milli futbolcumuzun Sporting Gijon ile oynanacak erteleme maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

6 Ocak'tan beri forma giyebildiği Barcelona'da 6'sı ilk 11'de olmak üzere 9 maçta görev yapan Arda, 3 maçtır maçlara yedek başlıyordu. Arda'nın yarın Sporting Gijon ile oynanacak maçta ilk 11'e dönmesi bekleniyor.  Teknik Direktör Luis Enrique'nin 18 kişilik kadroya aldığı Arda Turan'ı El Molinon Stadı'naki maçta ilk 11'de sahaya çıkarması bekleniyor.  Öte yandan Barcelona'nın 18 kişilik maç kadrosunda Jordi Alba ve Sergi Roberto'nun olmaması dikkati çekti. Enrique, bu iki futbolcunun herhangi bir sakatlığı olmadığını, dinlendirildiklerini söyledi. Sporting Gijon-Barcelona maçı TSİ 19.30'da başlayacak. La Liga'da geride kalan 24 hafta sonunda maç eksiğine rağmen lider olan Barcelona, Sporting Gijon'u yenmesi halinde 2. sıradaki Atletico Madrid'e 6, 3. sıradaki Real Madrid'e de 7 puan fark atacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...