Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atiye Sultan’a komşu rezidans

Düzenleyen:
Atiye Sultan’a  komşu rezidans

Ekonomi Haberleri

Ankara merkezli Has Metal ile DBN Mühendislik’in kurduğu HAS-DBN Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kâğıthane’deki ilk projeleri Atiye Residence’ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Önder Çelik İSTANBUL
Bugün Kâğıthane Kaymakamlığı olarak kullanılan Atiye Sultan Sarayı’ndan adını alan projenin yatırım bedeli 70 milyon TL. Atiye Residence, her biri 2+1 formatta, brüt 102 metrekare alana sahip 108 daireden oluşacak. Düzenlenen toplantıda konuşan HAS-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar,  Ankara’da HM Commerce Center ile 746 konut ve 35 bin metrekarelik alışveriş merkezinden oluşan West Gate projesini yaptıklarını söyledi. Bekar, “Arsa geliştirme faaliyetleriyle elde ettiğimiz deneyimi, İstanbul’daki gayrimenkul piyasasına yansıtmak amacıyla DBN Mühendislik ile güçlerimizi birleştirdik” dedi.
HAS-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş de, projeyi Özhisar Konut Yapı Kooperatifi’nden kat karşılığı alarak, 70 milyon TL yatırımla inşa edeceklerini söyledi. Projenin 17 kattan oluşacağını kaydeden Gümüş, “2017 yılı Aralık ayında teslim etmeyi hedeflediğimiz Atiye Residence’ta dairelerin fiyatları 550 bin-600 bin TL arası değişecek. Atiye Residence’ın yanı sıra uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz. Bu yıl sonuna kadar 200-250 milyon TL’lik projenin lansmanını yapmak istiyoruz” dedi. Gümüş, Atiye Residence’ın bittiğinde metrekare fiyatının 7 bin 500- 8 bin TL seviyesini göreceğini belirtti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...