Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İdil'de operasyonlar tank atışlarıyla başladı

Düzenleyen:
İdil'de operasyonlar tank atışlarıyla başladı

GÜNDEM Haberleri

Yüzlerce PKK'lının öldürüldüğü Şırnak'ın Silopi ve Cizre ilçelerinin ardından sokaklarına hendekler kazılan ve kurulan barikatlarda uzun namlulu silahlarla PKK'lıların nöbet tuttuğu ilçede Operasyon hakim tepelerdeki tank atışlarıyla başladı.

İlçesinde saat 23.00'da uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte, ilçe genelindeki hendek ve barikatların temizlenmesi amacıyla güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı. İlçe genelinde patlama ve silah sesleri yükseliyor.

HAKİM TEPELERDEKİ TANKLAR ATIŞLARA BAŞLADI
Şırnak Valiliği'nin kararıyla bu gece saat 23.00'dan itibaren başlayan sokağa çıkma yasakları kapsamında, güvenlik güçleri de operasyon başlattı. Operasyon kapsamında hendek ve barikatların olduğu mahallelere giren güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında şiddetli çatışmalar başladı. Özellikle Turguz Özal ve Yeni Mahalle olmak üzere ilçe genelinden silah ve patlama sesleri geliyor. İlçeye hakim noktalara yerleşen tanklar, belirlenen hedeflere top atışlarına başladı. Top atışları nedeniyle ilçeden sık sık patlama sesleri yükseliyor.

SİLAH VE ASKER SEVKİYATI SÜRÜYOR

Gece olmasına rağmen, Cizre ve Midyat yönünden İdil ilçesine askeri sevkiyat ise mühimmat ve askeri sevkiyat hala devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...