Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Göstericiler polise biber gazı sıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Göstericiler polise biber gazı sıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sarıyer'de düzenlenen operasyon sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dilek Doğan'ın ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması öncesi yaşanan arbedede bir gösterici polise biber gazı sıktı.

Yaşanan gerginlikte ise 27 gösterici gözaltına alındı.Sarıyer'de DHKP-C’ye yönelik terör operasyonu sırasında baskın yapılan bir evde Dilek Doğan'ın ölümüne ilişkin polis memuru Y.M. hakkında "Kasten Öldürmenin İhmali Davranışla İşlenmesi" suçundan dava açılmıştı. Bugün görülecek duruşma için sabah saatlerinden itibaren adliyede geniş güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. Dilek Doğan'ın yakınlarının ve CHP'lilerin bulunduğu bir grup, içeri girmek isteyince polis gruba izin vermedi. Pankart açıp slogan atan grupla polis arasında arbede çıktı. Barikatları aşmaya çalışan gruba polis, boyalı mermi atarak müdahale etti. Zaman zaman devam eden arbede sırasında ise bu kez grupta bulunan bir gösterici polislerden birine biber gazı sıkarak kaçtı. Bir kadının ise biber gazından etkilenerek bayıldığı görüldü. Yaşanan arbedede 27 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gerginlik zaman zaman devam ediyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...