Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da 1 ev yandı, 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adana'da 1 ev yandı, 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'da, bir evde çıkan yangında 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. 9 yaşındaki kızıyla dışarı çıkmayı başaran anne, oğlunu kurtarmak için eve girmeye çalışırken hafif yaralandı

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, evde çıkan yangında 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Belediyeevleri Mahallesi'ndeki iki katlı evin birinci katında yaşayan Karahan ailesinin oğlu Cumaali'nin (5), fişini prize taktığı bilgisayarın kasasında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın, kısa sürede eve yayıldı. Bu sırada diğer odada bulunan anne Hüsniye Karahan, kızı Betül'ü (9) alevlerin arasından kurtararak dışarı çıkardı. Önce parmaklıklarla çevrili balkona çıkan daha sonra yangının devam ettiği odaya dönen oğlu Cumaali'yi kurtarmak için eve girmeye çalışan anne Karahan, vücudunun çeşitli yerlerinden hafif yaralandı.
Adana'da 1 ev yandı, 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti. Evde yapılan kontrollerde küçük Cumaali'nin cesedi bulundu.
İtfaiye yetkilileri, yaptıkları ilk incelemede yangının elektrik kontağından çıktığını tespit etti.
Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülen Cumaali'nin cesedi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...