Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova maçı Rus basınında

Düzenleyen:
Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova maçı Rus basınında

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova'yı 2-0 yendiği karşılaşma Rus basınına böyle yansıdı.

Rusya ve Türkiye'nin 24 Kasım 2015'de Rus uçağının vurulmasının ardından bozulan ilişkilerin ardından gözlerin çevrildiği maçlardan biri de dün akşamki karşılaşmaydı.

Sportbox.ru: "Lokomotiv'in şansı minimum" 

Rus spor yorumcusu Aleksandr Bubnov, Lokomotiv'in Fenerbahçe karşısında 2:0 yenilmesinin ardından, Lokomotiv oyuncularının bu karşılaşmaya hazır olmadıklarını ve bir sonraki tura geçmek için çok az şansa sahip olduklarını bildirdi.

Bubnov Sportbox.ru'ya şu açıklamayı yaptı:
"En kötü tahminlerimiz doğru çıktı. Lokomotiv sezonun ilk maçına hazır değilmiş. Fenerbahçe her konuda İgor Çerevçenko'nun takımından üstün çıktı. Maçın temposunun çok yüksek olduğunu söyleyemem fakat bu da evinde galibiyet almak için Fenerbahçe'ye yetti. Lokomotiv üçüncü golü yemediği için şanslı.

Önemli oyuncuların olmaması oyunun kalitesini ciddi anlamda etkiledi. Biran önce bir şeyler yapmak gerek. Türkler oyunu çok başarılı bir şekilde kurdular. Lokomotiv'in şansı ne? Şansı çok düşük. Türkler berabere kalmak için gelecekler ve bunu elde edecekler."

Rus resmi haber ajansı Ria Novosti: "Tarasov, Putin tişörtü nedeni ile ceza alabilir"

Rusyanın resmi haber ajansı Ria Novosti, bir UEFA temsilcisinin R-Sport'a verdiği demece dayanarak Lokomotiv'in orta saha oyuncusu Dmitry Tarasov'un maç sonrası formasının altına giydiği ve maçın bitimi ile formasını çıkartarak sahada bu tişörtle dolaşmasının ceza getirebileceğini yazdı.

Oyuncunun uzun süren bir ceza alabileceğinin belirtildiği haberde temsilcinin şu sözlerine yer verildi:
"Disiplin kurallarının çiğnendiğini ve belirgin bir provokasyon olduğu görülüyor. Tarasov uzun süreli ceza alabilir, en az 10 maç. Lokomotiv Moskova takımı da bu olaydan dolayı yaptırım görebilir"

Rus NTV kanalı: "Lokomotiv deplasmanda maçı Fenerbahçe'ye kaptırdı"

Türk taraftarlar stadyum yakınında Lokomotiv taraftarlarını taşıyan otobüse taş ve şişelerle saldırdı. Polis hemen olaya el attı. Maç ise sakin geçti. Türk taraftarlar sadece "Lokomotiv" oyuncularına Rusça aşağılayıcı sloganlar atmakla yetindiler.

RSPORT : "Fenerbahçe'de olan oyun pratiğini oluşturmadan Lokomotiv'in işi çok zor"

Lokomotiv'in eski antrenörü Vladimir Eştrekov R-Sport'a yaptığı açıklamalarda, ligin ikinci yarısının başlamamasından dolayı oyun pratiği olmayan Lokomotiv'in işinin Türkiye Süper Ligi'nde oynayan ve oyun pratiği olan Fenerbahçe'den daha zor olduğunu bildirdi.

Eştrekov şu açıklamayı yaptı:
"Türkiye Süper Ligi, şu anda en heyecanlı yerinde. Lokomotiv, oyun pratiği olmadan zorlandı. İyileşmek için bir maç daha var. Lokomotiv, zaman zaman iyi oynadı. Genel olarak kötü oynamadılar diyebiliriz.

Bir sonraki tura geçmek için hala şanslar var. 0:2'lik spor rakip için çok konforlu bir skor, yine de Lokomotiv'in hazırlanmasına bağlı. Takımın hatalarını gözden geçirmesi ve onları düzeltmesi gerek. Bir sonraki maç zor olacak."

News.ru İnternet sitesi: "Lokomotiv, Fenerbahçe karşısında kaybetti"

Maç gayet sakin geçti, fakat maç öncesinde Lokomotiv taraftarlarını taşıyan otobüse taşla saldırı oldu. Polis 3 kişiyi gözaltına alarak eylemleri hızlı bir şekilde durdurdu.

Daha sonra Moskovalılar koruma eşliğinde stadyuma başarılı bir şekilde ve yara almadan ulaştılar.

Ayrıca, Türk taraftarlar Lokomotiv oyuncuları ısınmak için sahaya çıkarken Rusça sloganlar attılar.

Komsomolskaya Pravda: "Lokomotiv Fenerbahçe'ye 2-0 yenildi"

İstanbul'da oynanan UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı 2-0'lık sonuçla sona erdi. Moskova takımı ilk maçtan evine yenilgiyle döndü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...