Hükümetten patlamayla ilgili ilk açıklamalar

Düzenleyen:
Hükümetten patlamayla ilgili ilk açıklamalar

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Bozdağ ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ankara'daki terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı sabır dilerim." açıklamasında bulundu.

Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik ise  "Terör Ankara'da alçakça saldırdı. Lanetliyoruz bu saldırıyı. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösteriyor" açıklamasında bulundu.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili, "Bir terör örgütü gerçekleştirdi diye duyum var" dedi.
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan: "(Ankara'daki patlama) Lanetliyoruz. Hele hele insan haklarıyla ilgili tasarıyı görüştüğümüz bir anda böyle bir patlamayla karşı karşıya kalmak çok üzücü. Lanet olsun bu insanlara, bunları gerçekleştirenlere; kim nasıl ne şekilde yaptıysa"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...