Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtulmuş'tan çok sert açıklama

Düzenleyen:
Kurtulmuş'tan çok sert açıklama

POLİTİKA Haberleri

Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Hükümet adına açıklama yapan Kurtulmuş olayda 28 kişinin hayatını kaybettiğini 61 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Ankara'da askeri servis aracı geçişi sırasında bomba yüklü araçla saldırı oldu. Ankara'nın en merkezi yeri olan, askeri kurumların ve lojmanların bulunduğu Devlet Mahallesi'ndeki saldırı, saat 18.30'da, bomba yüklü araçla gerçekleştirildi.
Teröristler, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, askeri servis araçlarının yanında bomba yüklü aracı infilak ettirdi. Olayla ilgili hükümet adına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş açıklama yaptı. Kurtulmuş'un açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:
28 kişi öldü 61 kişi de yaralı, 32 ambulansla yaralıların taşınması gerçekleştirildi. Olay yeri kontrol altına alındıktan sonra 7 kişilik bir savcı heyeti tarafından soruşturmaya başlandı bulgular titizlikle değerlendiriliyor. Sonuç itibariyle bu saldırı arkasında kimin olduğu ortaya çıkarılacak umut ediyorum ki kimlikler ortaya çıkacak kamuoyundan beklentimiz şu ilk anadan itibaren bilgi kirliliği ortaya çıkıyor zaman zaman Ankara'da başka bombaların patladığı görüşleri dile getiriliyor ikinci patlama şüpheli paketin patlatılması olayıydı.
İlk anından itibaren bütün birimlerin sorumlulukları yerine getirdiler hiç kimse endişe etmesin olayın arkasındaki sorumlular ortaya çıkarılacaktır. Bu saldırı sadece askeri personelimize yapılan saldırı değil milletimizin tamamına yapılmış alçakça şerefsizce namussuzca bir saldırıdır. sadece saldırıyı yapanlar değil saldırıyı planlayanlar ve destek verenleri lanetlediğimizi açıkça ifade ediyoruz. Bütün bu çetelerin arkasında bu desteklerin olduğunu gördük. Milletimize yapılmış açık hain bir saldırıdır. Bu saldırının bağlantılarını ortaya çıkaracak güce sahibiz. Bütün milletimize sabırlar diliyorum.
 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...