Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakanlar terör saldırısını kınadı

Düzenleyen:
Bakanlar terör saldırısını kınadı

POLİTİKA Haberleri

Bakanlar, Ankara'daki terör saldırısına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sosyal medya hesapları üzerinden Ankara'daki terör saldırısını kınadı.
Bakan Ramazanoğlu, Sarı ve Eroğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter hesaplarından Ankara'daki patlamaya ilişkin açıklama yaptı. 
Ramazanoğlu, Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısını lanetlediğini belirterek, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Ramazanoğlu mesajında "Vakit birlikte olma vaktidir" ifadesine yer verdi.
"Ankara'daki kalleş saldırıyı lanetlediğini" belirten Bakan Sarı da hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. Sarı, "Terörün acımasız ve kanlı yüzü Ankara'da bir kez daha kendini gösterdi. Huzur ve güvenliğimizi hedef alan bu alçak saldırıya en güzel cevap; milletimizin birlik ve beraberliğidir" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Eroğlu da "Ankara'daki hain saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadesine yer verdi.
Bakan Soylu da "Bu alçaklığın ülkemizi teslim alacağını zannediyorsunuz... Yanılıyorsunuz. Bu aziz millet buna izin vermeyecek" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...