Otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

ADANA’nın Ceyhan İlçesi'nde otomobilin, kamyona arkadan çarpması sonucu 53 yaşındaki Arap Karataş hayatını kaybetti, eşi Hatice Karataş ile oğlu Mehmet Karataş da yaralandı

Kaza, saat 20.30 sıralarında Ceyhan-Osmaniye Karayolu Köprülü Mahallesi kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Osmaniye yönünde ilerleyen Arap Karataş yönetimindeki 31 PY 911 plakalı otomobil, kavşakta 42 yaşındaki Kemal Y.'nin kullandığı 01 BYY 74 plakalı kamyona arkadan çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerie, kaza yerine polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, otomobilde sıkışan sürücüsü Arap Karataş'ın öldüğü belirlendi. Araçta sıkışan Karataş'ın eşi Hatice Karataş (51) ve oğlu Muhmet Karataş (31) ise itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Yaralı anne-oğul, ambulanslar ile Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Arap Karataş'ın cesedi ise yapılan incelemenin ardından Ceyhan Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Kamyon şöförü Kemal Yağmur'u gözaltına alan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...