Demir: Hayallerim gerçek oldu

Düzenleyen:
Demir: Hayallerim gerçek oldu

SPOR Haberleri

Bordo-mavili renklere ailesinden aşina olduğunu dile getiren genç yıldız, "Bizimkilerin Trabzonspor’a olan sevdaları çok derin. O yüzden taraftarlarımızın beklentilerini çok iyi biliyorum" dedi

Trabzonspor'un ara transfer döneminde G.Antepspor'dan kadrosuna kattığı Muhammet Demir geçmişten bugüne yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Dergisi'ne konuşan genç golcü, bordo-mavili renklere ailesinden aşina olduğunu söyledi. "Bizimkilerin Trabzonspor’a olan sevdaları çok derin" diyen 24 yaşındaki yıldız, bu sebeple taraftarların neler hissettiğini ve neler düşündüğünü çok iyi bildiğini belirterek, bordo-mavili takıma en iyi katkıyı sağlamaya çalışacağını söyledi. Transfer olduğunda havalimanındaki kalabalığı görünce şok olduğunu ifade eden Muhammet Demir,  "Buraya geldiğimde saat biraz geç olmuştu ve kalabalık bir grubun beni karşılayacağını tahmin etmiyordum. Onları karşımda görünce heyecanlandım, konuşamadım" dedi. Bordo-mavililerin yeni gol umudu, Teknik Direktör Hami Mandıralı hakkında da konuştu. "Hami Hocam'la genç milli takımlarda çok çalıştım. Benim neler yapabileceğimi herkesten daha iyi biliyor" diyen golcü futbolcu, bu durumun kendisi için büyük bir artı olduğunu sözlerine ekledi. 
Zor günler geride kaldı
Kendinde geliştirmesi gereken bir özellik olup olmadığının sorulmasına samimi cevap veren genç yıldız, Gaziantepspor çok fazla atak oynayan bir takım olmadığından dolayı golcülük yeteneklerini geliştirmekte sıkıntı yaşadığını söyledi. Trabzonspor'da bu durumu atlatacağına inandığını ifade eden Demir, "Artık kendimi daha çok gösterebileceğim bir takımda oynuyorum" dedi. İki sezon boyunca yaşadığı sakatlık dönemini de anlatan genç golcü, "Gerçekten çok zor zamanlar yaşadım. Ama bu duruma rağmen pes etmeden çalışmak zorunda olduğumu da öğrendim. Yaşadıklarım beni olgunlaştırdı. Bir kere umutsuzluğa kapıldım ve artık olmayacak dedim. Çünkü sakatlık sürecim uzundu ve her gün saatlerce yüzde yüz konsantre ile çalışmak zorundaydım. Beni en çok zorlayan da bu olmuştu" ifadelerini kullandı.

HEDEF EURO 2016
Her fırsatta milli takım formasını giydiğinde kendini kaybettiğini ifade eden Muhammet Demir, Euro 2016'da ay-yıldızlı ekibin bir parçası olmayı çok istediğini söyledi. Genç milli yaş gruplarının hepsinde bulunduğunu ve kaptanlık yaptığını belirten yıldız golcü, "Biraz fazla milliyetçiyim. Sakatlıklarımın yüzde 75’ini milli takımda yaşadım. Bunun her şeyi özetlediğini düşünüyorum. Euro 2016'da olmayı istiyorum" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...