Ankara saldırısında çarpıcı detay ortaya çıktı

Düzenleyen:
Ankara saldırısında çarpıcı detay ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri

İlk belirlemeler, saldırının 34 KK 3340 sahte-ikiz plakalı lüks araçla gerçekleştirildiğini gösterdi.

Ankara'da 28 kişinin şehit olduğu bombalı saldırıda kullanılan otomobilin 15 gün önce İzmir'den kiralandığı ve 10 gündür çalıntı ihbarı yapıldığı belirlendi.

Ankara'da Dikmen Caddesi'ndeki Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlatılan araç belli oldu. Şu ana kadar 28 kişinin şehit olduğu  saldırıda kullanılan bomba yüklü otomobilin İzmir'den kiralandığı ortaya çıktı.
Çalıntı ihbarı var

Volkswagen Scirocco model araç, yaklaşık 15 gün önce İzmir'den kiralanmış ve süresi bitince teslim edilmediği için “çalıntı" ihbarı yapılmış. Askeri servis minibüslerinin geçişi sırasında patlatılan çalıntı otomobilin 10 gündür Ankara'da olduğu geriye dönük incelenen kayıtlarda ortaya çıktı.
 
Bombalı saldırıda kullanılan otomobilin 11 Şubat günü patlama noktasına yakın olan Eskişehir yolu üzerindeki Köy Hizmetleri Binası noktasındaki kameralara yakalandığı tespit edildi.

Ankara saldırısında çarpıcı detay ortaya çıktı

Plakası İstanbul'dan kopya

İstanbul'daki bir otomobile ait kopyalanmış plaka ile Ankara'da dolaşan aracın 3 kez kameralara takıldığı öğrenildi. Bomba yüklü otomobil, kayıtlara göre 11 Şubat günü saat 13.03'te patlama noktasına yakın olan Eskişehir yolu üzerindeki Köy Hizmetleri Binası noktasında bulunan kameralar tarafından görüntülendi.
Kaynak : Milliyet

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...