'Oyuncularımızı değersizleştirmeyelim'

/ Kaynak: DHA
'Oyuncularımızı değersizleştirmeyelim'

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, taraftarların takımdaki tüm oyunculara sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Oyuncularımıza daha önce yapılanları tekrar etmeyelim. Oyuncularımızı değersizleştirerek kulübümüzü yeni çıkmazlara sokacağımızı da unutmayalım" dedi.

"GEÇMİŞTEN DERS ALMALIYIZ"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulüp dergisinde yayınlanan "Yeni bir ruh için sabır" başlıklı yazısında, takımın kötü gittiği zamanlarda yapılan acele hamlelerin kulübü getirdiği noktanın ortada olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Her kötü gidişte yapılan hamlelerin Trabzonsporumuzu ne hale getirdiğine hepimiz şahidiz. Bu hamleler ekonomik sorunları katlayarak derinleştirdi. Geçmişte yaşananlardan alacağımız derslerle aynı hataları yapmamamız gerçeği önümüzde duruyor. Gerçeklerle yüzleşmek için en acil ve en önemli iş ekonomik dengeyi yakalamak olacak. Bu da zaman alacaktır. Kararlıyız ve her şeyin farkındayız."

"OYUNCULARA SAHİP ÇIKILMALI"
Yaşanan sorunların hepsinin bir plan çerçevesinde yola gireceğini ifade eden Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Fakat bu sezon sıkıntılı geçecek. Kaybederken hepimiz kaybediyoruz. Bunu biliyoruz. Ancak oyuncularımızı değersizleştirerek kulübümüzü yeni çıkmazlara sokacağımızı da unutmayalım. Onlara sahip çıkarak futbol piyasasında en iyi konuma getirmek tek ve en önemli yol. Onlar bizim kardeşlerimiz, evlatlarımız, geleceğimiz. Bu kez oyuncularımıza daha önce yapılanları tekrar etmeyelim. Eminim onlar da ne gerekiyorsa yapacaklardır. Ara ara sorunlar olsa da, feda ve veda yolculuğu için oyuncularımıza teşekkür ediyorum."

"TAKIMI YENİ RUHA KAVUŞTURACAĞIZ"
Geçiş dönemi yaşadıklarının da altını çizen Usta, sözlerini şöyle tamamladı:
"Geçiş dönemini hızlıca atlatıp takımımızı yeni bir ruha kavuşturduktan sonra 2016-2017 sezonu yükselme dönemimiz olacaktır. Yeni stadyum, iddialı bir takım ve zirve mücadelesiyle hedefe kilitlenerek yolumuza devam edeceğiz. Unutmamalıyız ki; doğru adımları sabırla atanlar, sistem oturana kadar zorluklarla yüzleşirler. Başarmak için başka yol yoktur."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...