Bursaspor'un gol silahları!

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'un gol silahları!

SPOR Haberleri  / İHA

Ligde bu hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor’un bu maçtaki gol silahları Tomas Necid ve Sercan Yıldırım olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında yeşil-beyazlı ekip, 20 Ocak Cumartesi günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanlarla sürdüren Bursaspor’da, eksik oyuncuların yeniden takıma dönmesi teknik heyeti sevindirdi. Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir takımla birlikte çalışmalara başlarken, iki oyuncunun da Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. 

HAMZAOĞLU’NUN GOL SİLAHLARI 
Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart cezaları sebebiyle forma giyemeyen Çek golcü Tomas Necid ve Sercan Yıldırım, Fenerbahçe karşılaşmasında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun en büyük gol silahları olacak. 

14 GOLE İMZA ATTILAR 
Bursaspor’un Çek golcüsü Tomas Necid, ligde geride kalan haftalarda rakip fileleri 11 kez havalandırırken, 1 golün de hazırlayıcısı oldu. 25 yaşındaki golcü isim Sercan Yıldırım da rakip fileleri 3 kez havalandırırken, 3 golün de asistini yaptı. İkili, Bursaspor'un bu sezon rakip filelere gönderdiği 26 golün 14’ünü kaydetmeyi başardı. 

TİMSAH’IN 10 NUMARASI BATALLA 
Yeşil-beyazlıların Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla’ya da Fenerbahçe karşılaşmasında büyük rol düşecek. Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği karşılaşmalarındaki performansı ile göz dolduran yıldız ismin, Fenerbahçe mücadelesinde de kilit rol oynaması bekleniyor. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...