Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zincir sökülmeye başladı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zincir sökülmeye başladı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genelkurmay Başkanlığı'nda Ankara'da gerçekleştirilen hain saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Türkiye'de son dönemde cereyan eden terör  eylemleri karşısındaki operasyonlarımız  neticesini vermektedir. Bu aldığımız neticeler, özellikle ülkemizde ağırlıklı olarak bölge halkında olumlu neticler vermektedir. İşin kökenine indiğimizde burada ulusal olmaktan öte, ulusal ve uluslararası öte bir terör boyutuna bu işin oulaştığnı anlıyoruz. Gerek PKK gerekse PYD, her ne kadar bu işin kendileriyle alakalı olmadığını söylüyorsada da tüm istihbarat örgütlerimizin elde ettiği belgelerde saldırının bunlara ait olduğu ortaya çıkmıştır.

ZİNCİR SÖKÜLMEYE BAŞLAMIŞTIR

Zincir sökülmeye başlamıştır. 14 kişi gözaltındadır. Bu 14'le kalmayacak, gerisi de gelecektir. Çünkü bu işin uzantıları içerde ve dışarda olduğu görülmüştü, görülmektedir. Bu işi uluslararası camiada, bugüne kadar Suriye'nin kuzeyinde PYD ve YPG ile bağlantısını, Türkiye'deki PKK'yla ne kadar bağlantılı olduğunu söylediğimiz ama inandırammadığımız dostlarımıza anlatacağız. Sorumluluk mevkiinde olanlar bunu kabul etmemiş olabilirler. Ama biz yine söylemeye devam edeceğimiz. Bizim bu haklı iddialarımızı, belgelerimizi dünya kabul edecektir.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...