PKK'nın elebaşı Cemil Bayık'tan alçak tehdit!

Düzenleyen: / Kaynak: SABAH
PKK'nın elebaşı Cemil Bayık'tan alçak tehdit!

GÜNDEM Haberleri  / SABAH

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, Ankara'daki saldırıyı kimin yaptığını bilmediklerini savunarak, PYD'ye yapılan operasyonlara misilleme olabileceğini belirtti. Bununla da kalmayan terörist Bayık, küstah tehditlerde bulunarak, "Önümüzdeki dönemde gerilla güçlerinin dağda, şehirde ve her yer de daha aktif olacağını" söyledi.

Terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden Cemil Bayık, Ankara saldırısını kimin yaptığını bilmediklerini ancak saldırının "Kürdistan'daki katliamlara bir misilleme eylemi olabileceğini" söyledi. PKK'ya yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Bayık, Ankara'da dün akşam düzenlenen terör saldırısına ilişkin değerlendirmesinde, "Bunu kim yaptı bilmiyoruz. Ama Kürdistan'daki katliamlara bir misilleme eylemi olabilir" dedi.
 
KÜSTAH SÖZLER
Bayık küstah açıklamasında "Türk devletinin Cizre başta olmak üzere devam eden katliamlarının hesabının sorulacağı" ifadesini kullanırken "Önümüzdeki dönemde gerilla güçlerinin dağda, şehirde ve her yer de daha aktif olacağını" söyledi.
 
PKK'nın savaşı Türkiye'ye taşımak istemediğini belirten Bayık, ancak "Kürt gençlerinin fırsat bulabildikleri her yerde, geliştirilen katliamlara karşı eylem" yapabileceklerini söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...