Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dilmen mest oldu: Daha iyisi mümkün değildi

Düzenleyen:
Dilmen mest oldu: Daha iyisi mümkün değildi

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'nin bu sahada daha iyi bir sonuç alması mümkün değildi. Pereira ve Fenerbahçe 1 aydır çok disiplinli." dedi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Akhisar Belediyespor- Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Futbol adamı Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira'nın zamanla Türkiye Süper Ligi'ni tanıdığını ve Portekizli teknik adamın Türkiye'ye ilk geldiğinde Yunanistan ile karıştırdığını söyledi.

İşte ünlü yorumcunun değerlendirmeleri;

"BU SAHADA 3-0 ÇOK İYİ SONUÇ"

"Maçı sorsan, Fenerbahçe 3-0 deseler, herhalde çok iyi oynadı dersin. Bu sahada bu oyundan fazlası can sağlığı. Bu zeminde 3-0'lık skor çok iyi bir sonuç. Bu zeminde çok önemliydi. 3 kulvarda yoluna devam eden Fenerbahçe için önemliydi."

"Fenerbahçe için Braga öncesi bundan daha iyisinin olması mümkün değildi. Pereira ve Fenerbahçe son 1 aydır çok disiplinli."

"FERNANDAO'NUN PERFORMANSI BU"

"Fernandao golü attı ya, iddia ediyorum, 100 Fenerbahçeli'den 50 tanesi 'Bak Fernandao atar dedim' demiştir. Fernandao'nun performansı bu zaten. Şampiyonluk şansı bu arada yüzde 50. Vitor Pereira'nın taktikleri bize yanlış gelebilir ama kendi bildiğini okuyor ve başarılı oluyor."

"FELSEFESİ VAR"

"Nani büyük ihtimal kapris yaptı ama Pereira umursamıyor. Caner'i de umursamıyor. Yoluna devam ediyor. Pereira bir felsefe kazandırmış, bu şampiyonluk getirir mi bilmiyorum ama 3 tane defans değiştirerek çıktı. Bu kolay değil."

"PEREIRA'NIN HATASI"

"Kritik haftalara girildi. Beşiktaş'ın felsefesi belki şampiyonluğa yakın olabilir ama Vitor Pereira, bu oyunla rakiplerine de cevap veriyor. Pereira'nın hatası burayı Yunanistan zannetti ve zamanla Süper Lig'in sert olduğunu anladı."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...