Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Moi Sahne'de Hüsnü Şenlendirici rüzgarı

Düzenleyen:
Moi Sahne'de Hüsnü Şenlendirici rüzgarı

MAGAZİN Haberleri

Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici, 6 Mart Pazar akşamı Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluştu.

Klarneti ile melodileri dile getiren Hüsnü Şenlendirici, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluştu.
6 Mart Pazar akşamı gerçekleşen duygu yüklü konserde , kendi albümlerinde yer alan eserlerin yanı sıra sevilen bir çok melodiye nefesiyle bir kez daha hayat verdi.
Sevilen sanatçı sevenlerine sürpriz yapmayı da ihmal etmedi. Serçe şarkısını seslendiren Şenlendirici, salonda alkış yağmuru yaşattı.
HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ’DEN ANILI, ŞİİRLİ KONSER!
Repertuvarında, son albümü Hüsn-ü Avare’de yer alan tüm şarkılara yer veren Şenlendirici, her şarkının hikayesini de sevenleriyle paylaştı.
Özellikle çocuk yıllarında, bayram sabahları ve özel günlerde çaldıklarını belirttiği “Hicazkar Oyun Havası” adlı eserin hikayesini anlatırken bir hayli duygulandı.
Moi Sahne’yi hınca hınç dolduran müzikseverler konser boyunca tüm şarkılarda Hüsnü Şenlendirici’ye eşlik etti. Misafirler arasında yer alan bir kadın hayranı ise okuduğu şiir ile geceye renk kattı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...