Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İdil’de sona gelindi! Teröristler köşeye sıkıştı...

Düzenleyen:
İdil’de sona gelindi! Teröristler köşeye sıkıştı...

GÜNDEM Haberleri

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ın İdil ilçesindeki operasyonlarda sona gelindi. Genelkurmay Başkanlığı’nın açıkladığı son rakamlara göre, 75 teröristin etkisiz hale getirildiği ilçede kalan teröristler de köşeye sıkıştırıldı. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar tüm hızıyla sürüyor.

İdil’de teröristlerin kazdıkları hendek, kurdukları barikat ve gerçekleştirdikleri terör eylemleri yüzünden 16 Şubat’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Yasağın ilan edilmesiyle birlikte yaklaşık 5 bin asker ve polisin katılımıyla başlatılan “Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu” da tüm hızıyla devam ediyor. Genelkurmay Başkanlığı’nın açıkladığı son rakamlara göre, 75 teröristin etkisiz hale getirildiği ilçede, operasyonlar geçtiğimiz günlerde Yeni Mahalle’nin tamamen temizlenmesinin ardından Turgut Özal Mahallesi’nde yoğunlaştırıldı.
İdil’de sona gelindi! Teröristler köşeye sıkıştı...
Burada sıkıştırılan teröristlerle zaman zaman sıcak çatışmaya giren güvenlik güçleri, bazı bölgeleri top atışına tutuyor. Bugün sabah ilk ışınlarından bu yana çatışma ve patlama sesleriyle yankılanan bölgede, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği belirtiliyor.
İlçede operasyon sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...