Acun Ilıcalı'nın milletvikili amcasından Survivor teklifi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Acun Ilıcalı'nın milletvikili amcasından Survivor teklifi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ünlü televizyoncu, sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın milletvekili amcası Mustafa Ilıcalı, mecliste yaşanan tansiyonu 4 gruptan milletvekillerini Survıvor'a götürerek düşürebileceklerini söyledi.

Parlamentoda İstanbul'da yapımı devam eden üçüncü köprü ile ilgili basın toplantısı düzenleyen ünlü sunucu Acun Ilıcalı'nın amcası AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, gazetecilerin basın toplantısına ilgi göstermemesi üzerine "Basın toplantısına fazla ilgi yok herhalde. Dün İstanbul'da yer yerinden oynadı" diyerek danışmanından bir daha anons yaptırmasını istedi. Ilıcalı, toplantı öncesinde bazı gazetecilerin yeğeni Acun Ilıcalı ile ilgili sorularına cevap vererek, "Erzurum deyince kimse gelmiyor herhalde. Survivor ile Acun'u getirip onunla yapacağım" dedi. 
Survivor'a milletvekillerini de götürmek istediğini belirten Ilıcalı, "4 gruptan götürürüz oraya tansiyonu da düşürür, 1 haftalık bir yarış olur. Buraya çok büyük faydası olur" diye konuştu. İşleri nedeniyle Survivor'u izleyemediğini kaydeden Ilıcalı, reytinglerin iyi olduğunu belirtti. 
"ULUSAL VE ULUSLARARASI TRAFİĞE ÇOK BÜYÜK FAYDASI OLACAK" 
İstanbul'da yapılan üçüncü köprünün İstanbul trafiğine getirdiği rahatlığı anlatan Mustafa Ilıcalı, bazı haritalar göstererek, İstanbul trafiğinin yoğunluğunu gösterdi. 
Ilıcalı, "İstanbulluyu bu sorundan kurtarmak için mega projelere ihtiyacımız var. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ortasındaki bu raylı sistem 1 saatte 40-50 bin yolcu taşıyacak, İstanbul'un üçüncü havalimanı ile bağlantı sağlayacak, yüksek hızlı trenlerle bağlantısı olacak. Bu aynı zamanda 95 kilometrelik bir yolu da içeriyor. İstanbul'un trafiğine, ulusal ve uluslararası trafiğe çok büyük faydası olacak" şeklinde konuştu. 
"SURVIVOR'A GİDELİM" 
Mecliste yaşanan gerginliklere de değinen Mustafa Ilıcalı, "Bizim burada samimi olmamız lazım. Tansiyonu yükseltici, hakaret boyutunda olmamamız lazım" ifadelerini kullanarak, yaşanan gerginlikleri anlattı. 
Ilıcalı, "Survıvor'a gelelim, mecliste eğer tansiyonu, buradan 4 gruptan milletvekili alıp 2 gün seyirci mi olur, yarışmacı mı olur, düşürecekse ben buna hazırım. Survıvor'dan sonra geldiğimizde hakaretlerin kalktığı, ülkemizin kalkınmasına iktidarı ile muhalefeti ile kilitlenmiş bir meclis olacaksa ben elimi bu manada taşın altına koymaya hazırım. Acun Bey'e ben böyle bir şey dediğimde 'amca emrin olur' der diye düşünüyorum" dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...