Çarşı'dan flaş karar

Düzenleyen:
Çarşı'dan flaş karar

SPOR Haberleri

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, "Mücadelemizi statlara taşıyacağız. Eninde sonunda Passolig kalkacak." açıklamasıyla tribünlere geri dönecek.

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, radikal bir karar aldı. Passolig'i protesto etmek için uzun zamandır maçlara gitmeyen Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, tribünlere geri dönecek.

"MÜCADELEMİZİ STATLARA TAŞIYACAĞIZ"

Grup yarın bir basın açıklaması yaparak kararını kamuoyuyla da paylaşacak. Grup, tribünlere dönse de Passolig protestolarına devam edeceğini de açıklayacak. Grup açıklamasında "Mücadelemizi statlara taşıyacağız. Bu davadan sonuç almamazın en büyük nedeni tribünlere giren taraftarların davaya sahip çıkmaması. Eninde sonunda Passolig kalkacak" diyecek.

Ankara 14. Tüketici Mahkemesi, Taraf-Der'in Passolig'e karşı açtığı davayı reddederken, Passolig alanların kişisel bilgilerinin üçüncü kişilerle paylaşılmasını ise yasaklamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...