Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balkondan atılan kebap şişi kafasına saplandı

Düzenleyen:
Balkondan atılan kebap şişi kafasına saplandı

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş’ta ailesiyle birlikte kaldırım üzerinde yürüyen 6 yaşındaki çocuğun kafasına kebap şişi saplandı.

Edinilen bilgiye göre, annesi ve kardeşleriyle kaldırım üzerinde yürüyen 6 yaşındaki A.K.’nın kafasına üst kattaki balkondan atıldığı iddia edilen kebap şiş saplandı.

KANLAR İÇİNDE KALDI
Kanlar içinde kalan çocuğunu fark eden anne, cadde üzerindeki bir iş yerine sığınarak yardım istedi. A.K. olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, iş merkezinin üzerinde bulunan bir evde yaptığı incelemede; evde bulunan çocukların balkondan bazı eşyaları attığını tespit etti. Olaya şahit olan esnaflar ise, üst katta ikamet eden ve sağlık sorunları olduğu iddia edilen bir kadının evin balkonundan sürekli pet şişe, çocuk ayakkabısı, çiçek saksısı gibi eşya attığını ve bu nedenle mağdur olduklarını öne sürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...