Mario Gomez'sert çıkış: 'Neyse ki Türkçe bilmiyorum...'

Düzenleyen:
Mario Gomez'sert çıkış: 'Neyse ki Türkçe bilmiyorum...'

SPOR Haberleri

Mario Gomez, takım üzerinde baskı oluşturduğunu iddia ettiği medyaya çattı...

Beşiktaş'ın golcü yıldızı Mario Gomez'in Eskişehirspor galibiyeti sonrası hedefine basın vardı. Alman yıldız, "Üzerimizde gereksiz bir gerilim yaşatılıyor. Neyse ki Türkçe bilmiyorum ama takım arkadaşlarım etkileniyor" dedi. Mario Gomez kendilerinden 10 puanlı farkla şampiyon olmalarının beklenmemesi gerektiğini söylerken, "Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı:

"Kazandığımız için çok mutluyum. Oldukça zor ve gergin bir hafta geçirdik. Bu gerginlik bizden kaynaklanmadı. Böyle bir gerginlik yaşatıldı. Bunu ister istemez oyuncular olarak biz de hissettik. Yaşadığımız şehirde, kulüpte kulübün etrafında bunu hissettik. Bunu anlamakta da zorlanıyorum. Ligde hala pole-pozisyondayız. Erteleme maçını kazandığımızda lider olacağız. Sadece Fenerbahçe'ye deplasmanda bir maç kaybettik. O maçı kaybederken de özellikle 2. yarıda bir çok fırsat yakaladık.  Oradan galibiyet de 1 puan da çıkarabilirdik. Bir şekilde o maçı kaybettik. Anlamadığım nokta bir anda böyle bir gerginliğin yaşatılması. Hepimizin gerçekçi olması gerekir. Beşiktaş 7 senedir şampiyon olamıyor. Biz bu sezon şampiyon olmak istiyoruz. Bizim ligi 10 puan önde tamamlamamızı, şampiyon olmamızı beklemek gerçekçi değil. Elimizden gelini yapıyoruz, profesyonelce davranmaya çalışıyoruz. Neyseki Türkçeyi anlamıyorum. Şunu biliyorum ki medyada mutlaka bir şeyler yazılıyor. Ama bir şey yazılıp çikiliyor. Takım arkadaşlarım da etkileniyor. Kulübün son 3-4 senede hangi noktadan hangi noktaya geldiğini dikkate almak gerekiyor, gerçekçi davranarak insaflı davranmak gerekiyor."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...