Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli ve Elazığ'da terör operasyonları

Tunceli ve Elazığ'da terör operasyonları

GÜNDEM Haberleri

4 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 484 gram TNT ve 111 gram C4 patlayıcı ele geçirildiği, 4 kişi gözaltına alındı.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından bugün Tunceli'nin Hozat ve Pertek ilçeleri ile Elazığ merkezde eş zamanlı operasyon düzenlediği bildirildi. "Terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek" şüphesiyle 4 şüphelinin ev ve eklentilerinde aramaların gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Eş zamanlı yapılan adli aramada, 484 gram TNT patlayıcı, 111 gram C4 patlayıcı madde, 3 metre 37 santimetre uzunluğunda infilak fitili, 2 elektrikli fünye, 1 fünye, çok sayıda dijital malzeme ve doküman ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile muhafaza altına alınmış, patlayıcı maddeler ise İl Jandarma Komutanlığınca imha edilmiştir. Şüpheliler, Hozat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınmıştır." Tunceli'de terörist unsurlara yönelik düzenlenen operasyonlara devam edildiği belirtilen açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...