Van Persie Roma yolcusu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Van Persie Roma yolcusu

SPOR Haberleri  / Sabah

Corriere dello Sport, Fenerbahçe'de Pereira ile anlaşamayan Robin van Persie'nin peşine Lazio'nun düştüğünü yazdı. İtalyanlar, Hollandalı'yı Klose'nin yerine düşünüyor

İtalyanlar, Türkiye'yi gözüne kestirdi... Önceki gün Ersun Yanal'ı Lazio'nun 1 numaralı teknik direktör adayı olarak lanse eden Corriere dello Sport, Robin van Persie'nin de Roma kulübüyle görüştüğünü iddia etti. İtalyanların haberine göre Lazio'da geçmişte kalecilik yapan şu anda Fenerbahçe'de Sportif Direktör olan Guiliano Terraneo (Tüm yetkileri elinden alındı), teknik direktör Vitor Pereira ile Van Persie'nin arasını bulmaya çalışsa da Hollandalı'nın sezon sonu "Ya o, ya ben" diyebileceği düşünülüyor. Emektar golcüleri Miroslav Klose'yle sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Lazio da Van Persie'yle birkaç kez temas kurdu ve Hollandalının sezon sonundaki durumuna göre devreye girmeyi planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...