Erdoğan: Terör örgütleri kadınları kullanıyor

Düzenleyen:
Erdoğan: Terör örgütleri  kadınları kullanıyor

POLİTİKA Haberleri

“PKK, DHKP-C, DAEŞ gibi örgütler için kadınlar kullanılacak bir araç. Aynı şey Paralel ihanet şebekesi için de geçerli. Örgütlerin kızlarımızı istismarını önlemeliyiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Türk Metal Sendikası Kadın İşçiler 21. Büyük Kurultayı’na katıldı, ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resepsiyon verdi. Resepsiyona, aralarında vali, rektör, temizlik görevlisi, polis, şehit annesi, şehit eşi ve köy korucularının da yer aldığı 81 ilden gelen yaklaşık 250 kadın katıldı. Her iki konuşmasında “Aile kurumunu yıkarak, değerleri yok ederek kadın özgürleştiremez” vurgusu yapan Erdoğan özetle şunları kaydetti: 
Kadına en büyük zararı, hayatı ‘ekonomik özgürlük parantezine’ mahkûm eden anlayış vermiştir. Halbuki, hangi annenin yaptığı iş, paraya tahvil edilebilir? Aile kurumunu yıkarak, değerleri yok ederek, kadını özgürleştiremezsiniz. Birilerinin ısrarla kendi ülkesinin kadınlarını yok sayıp, sadece Batılı kadının serencamını idealize etmesini art niyetli buluyorum. Bunlar için aile ve din, kadının özgürleşmesinin önündeki en büyük iki engeldir. Dikkat edin, bu kesimlerin gözünde İslam, kadını yücelten, baş tacı eden, ona değer veren değil, bilakis kişiliksiz hale getiren bir unsurdur. 
Cinsel tacize karşı yürüttüğümüz mücadeleye örgüt elebaşıları elinde onuru çiğnenen kadınları da eklemeliyiz. Bunlar kaçırılarak dağa taşınan Kürt vatandaşlarımızın kızları. O anneler bana geldiler, ağladılar. ‘Benim kızım böyle değildi, aldatıldı ve kaçırıldı’ dediler.
Teröre prim veren, kimliğine ve ideolojisine bakarak teröristi kahramanlaştıran zihniyeti hep beraber mahkûm etmemiz gerekiyor. Zira PKK, YPG, DHKP-C, DAEŞ gibi terör örgütlerinin kadınlara yaklaşımlarında hiçbir fark yoktur. Bu örgütlerin hepsi için de kadın sadece ve sadece kullanılacak bir araçtır. Aynı şey paralel ihanet çetesi için de geçerlidir. Paralel ihanet çetesi ve onun elebaşı, yıllarca zihinlerini iğfal ettikleri çocukları bugün dünyanın her yerinde Türkiye aleyhine kullanıyorlar. Şu an Türkiye karşıtı çevrelerin en büyük işbirlikçisi, malzeme tedarikçisi, paralel ihanet çetesinin elemanlarıdır. Artık evladımızı terör örgütlerinin ve paralel yapının tuzağına düşmesine seyirci kalamayız. Hiçbir anne baba, evladının bu hainlerin elinde heba olmasını istemez.

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...