1 Nisan'da en hızlısı olacak

Düzenleyen:
1 Nisan'da en hızlısı olacak

Ekonomi Haberleri

Turkcell Teknoloji Zirvesi, 100 fikir önderi ile 7 binden fazla davetliyi Haliç Kongre Merkezi’nde bir araya getirdi. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “1 Nisan’dan itibaren 4.5G ile dünyanın en hızlı mobil interneti Turkcell’de olacak” dedi

Türkiye, dijital dönüşümün başlangıcı olarak kabul edilen 4.5G’ye geçmek için gün sayarken, Turkcell tarafından 8.’si düzenlenen “Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’ndan abonelere “Dünyanın en yüksek 4.5G hızı Turkcell’de olacak” müjdesi geldi. Dünyanın ilk kadın uzay turisti Anousheh Ansari’nin hayallerinin peşinden nasıl koştuğunu anlattığı, ünlü ekonomist Richard Dobbs’ın liderlere “Bu değişim öyle böyle değişim değil. Zırhlarınızdan kurtulun” çağrısı yaptığı ve Brad Templeton’ın “Acımasız trafik sorunu akıllı otomobillerle çözülecek” sözlerinin zihinlere kazındığı zirveye Terzioğlu’nun “1 Nisan’dan itibaren dünyanın en hızlı 4.5G hizmetini sunacağız” sözü damgasını vurdu.
DATA MALİYETİ DÜŞECEK
Bu sene ana teması  “4.5G ile geleceğin teknolojileri ve değişim” olan zirve, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz’ün açılış konuşmasıyla başladı. 7 binden fazla kişinin dinlediği Kuruöz’ün ardından sahneye çıkan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Gerçek Bağlantı” başlıklı sunumunda 1 Nisan için müjde verdi. Hizmete girecek 4.5G ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Terzioğlu, “Buradan milyonlarca Turkcell abonesine sesleniyorum. 1 Nisan’dan itibaren mobil internet hızında, bir devrim yaşanacak. Dünyanın en hızlı 4.5G hizmetinden Turkcell müşterileri yararlanacak. Tabii ki hız artarken tüketicinin aklına gelen ilk konu kota oluyor. Bu konuda Turkcell’lilerin içi rahat olsun, müşterilerimiz için her türlü hazırlığı yapıyoruz. Turkcell’liler kota kullanımından dolayı sürprizlerle karşılaşmayacak, ayrıca sunacağımız yeni tekliflerde data miktarında birim başı maliyetler düşecek. Herkesin içi rahat olsun” dedi.
BİP’TEN PARA TRANSFERİ
Turkcell Müzik, BiP, Turkcell TV+ gibi Turkcell ürün ve servislerin data tüketmediğine vurgu yapan Kaan Terzioğlu, BiP üzerinden ilk para transferini Teknoloji Zirvesi’nde gerçekleştirdi. Terzioğlu, “BiP haberleşmenin yanı sıra aynı zamanda dijital bankacılık platformu oldu. Yeni dönemde en iyi deneyim için en yenilikçi ürün ve servisleri müşterilerimize sunuyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...