Bitlis Valisi, operasyonun yürütüldüğü bölgede incelemede bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bitlis Valisi, operasyonun yürütüldüğü bölgede incelemede bulundu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bitlis Valisi Ahmet Çınar ve 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, terör örgütüne yönelik operasyonun yürütüldüğü bölgede incelemede bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, il merkezine bağlı Çeltikli köyü kırsalındaki Sehi Ormanları'nda 10. Komando Tugay Komutanlığınca "Şehit Topçu Teğmen Cemal Tepeli-2" operasyonun sürdüğü anımsatıldı. Açıklamada, Vali Çınar'ın 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman ile operasyon bölgesine giderek, çalışmalar hakkında bilgi aldığı vurgulandı.

Açıklamada ayrıca operasyon bölgesinde teröristlere ait iki sığınağın bulunduğu belirtilerek, şöyle denildi:
"Söz konusu sığınaklarda antitank ve antipersonel mühimmatı, 15 tüp, radyo frekans komutalı el yapımı patlayıcı, 2 sevk fişeği, teröristlere ait yaşam ve çeşitli tıbbi malzemeler ele geçirildi. Yine aynı bölgede 23 Mart 2012 tarihinde öldürülen bölücü terör örgütü mensupları anısına inşa edilen sözde 'anıt çeşme' de güvenlik güçlerimizce imha edilmişti."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...