Rusya'da cami yakınında patlama!

Düzenleyen:
Rusya'da cami yakınında patlama!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Rusya Federasyonuna bağlı İnguşetya Cumhuriyetindeki cami yakınında meydana gelen patlamada 4 kişinin yaralandı.

Rusya Federasyonuna bağlı İnguşetya Cumhuriyetindeki bir cami yakınında meydana gelen patlamada 4 kişinin yaralandığı bildirildi. Yerel kaynaklardan yapılan açıklamada, patlamanın, Nasırkortovsk camisi imamı Hamzat Çumakov'a karşı yeni bir suikast girişimi olarak değerlendirildiği belirtildi.

RUSYA'DA CAMİ YAKININDA BOMBA YÜKLÜ ARAÇ PATLATILDI

İnguşetya güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada, Nazran kentinin Nasırkortovsk camisi yakınlığında Cuma namazı sonrasında bomba yüklü bir aracın infilak ettirilmesi sonucu patlama meydana geldiği belirtildi.

4 KİŞİ YARALANDI

Patlamanın, Nasırkortovsk camisi imamı Hamzat Çumakov'un aracının geçtiği sırada meydana geldiği ve patlamada, içlerinde Çumakov'un da bulunduğu dört kişinin yaralandığı kaydedildi.

"CAMİ İMAMINA KARŞI YENİ BİR SUİKAST GİRİŞİMİ"

Yerel kaynaklardan yapılan açıklamada, patlamanın, Hamzat Çumakov'a karşı yeni bir suikast girişimi olarak değerlendirildiği belirtildi.

İMAM, 5 SENE ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Nasırkortovsk camisi imamı Çumakov'a karşı beş yıl önce de bir saldırı düzenlenmiş ve arabasına konulan bomba düzeneğinin patlaması sonucu ağır yara alan Çumakov uzun süre tedavi görmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...