Yaptıklarım hayalimin ancak yarısı kadar oldu

Düzenleyen:
Yaptıklarım hayalimin ancak yarısı kadar oldu

Ekonomi Haberleri

'Yılın Profesyoneli' ödülünü alan Kotil, “Mesela bugün THY’nin yolcu sayısının 72 değil 150 milyon olmasını isterdim” dedi.

Dünyanın en başarılı hava yolu şirketlerinden olan Türk Hava Yolları'nın (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, 'Havacılıkta Yılın Profesyoneli' ödülüne layık görüldü. Pasifik Bölgesi Seyahat Yazarları Derneği'nin (PATWA) 2015 senesi için verdiği bu ödül Kotil'e, Berlin Uluslararası Turizm Borsası'nda gerçekleştirilen törenle verildi. Törende konuşan Kotil, "THY'de 11 yılımı doldurdum. Profesyonel hayatımda ise aklıma gelenin hep yarısını yapabildim. Çünkü insanların vizyonları, gönülleri çok büyük oluyor ama fiziksel olarak gerçekleşebilirlik olmuyor. 'İmkân vermediler' diye anlaşılmasın. Mesela THY'yi 72 milyon değil, 150 milyon yolcuya hizmet verirken görmek isterdim" diye konuştu. Kotil, başarısında geceler boyu uyumadan, babasının şirketi gibi çalışan yöneticilerinin katkısına teşekkür etti ve “Gözleri kan çanağına dönenleri çok gördüm” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...