Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

21 yaşındaki Sebahat Özdemir yanarak can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
21 yaşındaki Sebahat Özdemir yanarak can verdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Uşak'ta bir evde çıkan yangında 21 yaşındaki Sebahat Özdemir, hayatını kaybetti.

Durak Mahallesi Akbur Sokak'ta dün saat 22.15 sıralarında dört katlı apartmanın ikinci katından dumanlar çıktığını gören vatandaşlar itfaiyeyi arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri evin yatak odasında, sigara izmariti nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangını söndürdükten sonra yanmış bir kadın cesedi ile karşılaştı.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, yaptığı inceleme sonrası kadının Adanalı ve Uşak'ta bir birahanede çalışan 21 yaşındaki Sebahat Özdemir olduğunu belirledi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Özdemir'in cenazesi Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Evde yalnız yaşayan Özdemir'in, rahatsız olduğu için iki gündür işyerine gitmediği öğrenildi. Polisin, yangınla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...