Demet Akalın'dan büyük tepki!

Düzenleyen:
Demet Akalın'dan büyük tepki!

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz aylarda Hadımköy'e taşınan Demet Akalın sosyal medyadan inşaat firmalarına isyan etti...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, oturduğu evden isyan etti. Yalçınlar Group'a ait olan Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinin şantiyesinde sabah saatlerinde başlayan çalışmalardan rahatsız olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, twitter hesabından isyan etti..

Hadımköy'de oturmaya başladıktan sonra şantiye gürültüsüne gösterdiği tepkiler sebebiyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, Pelican Hill projesine twitter üzerinden tepki gösterdi.

Twitter hesabından sabah saatlerinde başlayan inşaat çalışmalara ateş püsküren Akalın,  Yalçınlar Group'a ait olan ve ,inşaat çalışmalarının devam ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinin şantiyesinde çalışmaların sabah 8'de başladığını belirterek  "Saat 9 olmasını bekleyemeyen inşaat neyi kaçırıyor acaba?" yorumunda bulundu ve Gölmahal Evleri'ni duyanların arkasına bakmadan kaçması gerektiğini söyledi.

Konuya ilişkin sert tweetler atan Akalın oturdukları siteye dünya kadar kira ödedikleri halde sorunu çözemeyen  Yalçınlar Yapı'ya da tepki gösterdi ve "Saygısız olmak itibarı zedeler. Aman sakın Hadımköy ve çevresinde ev kiralamayın” yazdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...