YGS'ye giren yaşlı adam: Sınav değil prostat zorladı

Düzenleyen:
YGS'ye giren yaşlı adam: Sınav değil prostat zorladı

YAŞAM Haberleri

Kızıyla birlikte YGS sınavına giren emekli öğretmen 73 yaşındaki Burhan Sevilcan "Beni sınav değil, prostat zorladı" dedi.

Tüm yurtta olduğu gibi Manisa’nın Turgutlu ilçesinde de YGS heyecanı yaşandı. Emekli matematik öğretmeni 73 yaşındaki Burhan Sevilcan kendi gibi matematik öğretmeni olan kızı Hande Özsümer ile birlikte Turgutlu Anadolu Lisesinde YGS’ye girdi. 160 dakikalık sınavın sonuna kadar içeride kalan ve soruları yanıtlamaya çalışan emekli öğretmen Burhan Sevilcan, okumanın yaşı olmadığını söyledi. Ağırlıklı olarak kendi bölümü olan matematik sorularını yanıtlamaya çalıştığını ifade eden 73 yaşında üniversite sınava giren Burhan Sevilcan, şunları söyledi:
YGS'ye giren yaşlı adam: Sınav değil prostat zorladı
"SINAV DEĞİL DE PROSTAT ZORLADI"
“Ben emekli matematik öğretmeniyim, kızımla birlikte bugün YGS sınavına girdim, kızımda matematik öğretmenidir. 13 Mart ayrıca benim doğum günüm ve tam bugün 73 yaşına girdim. Allah ömür verirse okuyacağız, sorular güzeldi ve ben matematik sorularıyla ilgilendim. Diğer sorularla ilgilenemedim, sınav fena değildi. Herkes diyor ya okumanın yaşı yok diye bizde bir ucundan tutalım, başlayalım dedik. Sınav pek zorlamadı da prostat zorladı"

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...