ABD'de bir polis vurularak öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
ABD'de bir polis vurularak öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD'nin Maryland eyaletinde bir polis memuru, polis merkezinin önünde vurularak öldürüldü.

Yetkililer, 28 yaşındaki 4 yıllık polis memurunun hayatını kaybetmesine neden olan ve Prince George polis merkezinin hemen önünde meydana gelen saldırının nedeninin bilinmediğini açıkladı.

Aynı saldırıda yaralanan ve olay yerine çok yakın olan hastaneye kaldırılan diğer bir kişinin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Saldırının ardından iki şüphelinin gözaltına alındığı ve Federal Soruşturma Bürosu'nun da (FBI) destek verdiği operasyonla soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yerel basına konuşan bir görgü tanığının ifadelerine göre, siyah elbiseli bir kişi önce polise ateş açtı, ardından yaralamasına sebep olduğu kişiyi vurdu ve polis merkezinden dışarı çıkan polislerle saldırgan arasında kısa bir çatışma yaşandı.

Yetkililer, hem polis merkezinin etrafında hem de bölgenin bazı yerlerinde ekstra güvenlik önlemleri aldıklarını açıkladı.

İki hafta önce aynı bölgede bir polis memuru daha vurularak öldürülmüştü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...