DEİK'ten Ankara saldırısına kınama

Düzenleyen:
DEİK'ten Ankara saldırısına kınama

DÜNYA Haberleri

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan dün gerçekleşen Ankara saldırısını yayımlanan mesajla kınayarak teröre lanet okudu.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, dün akşam Ankara Kızılay Meydanı'nda meydana gelen 37 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya ilişkin açıklama yayımladı. Vardan, açıklamasında teröre lanet okuyarak ölenlerin ailelerine başsağlığı yararlılara da acil şifalar diledi. 
DEİK'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Milletimizin birlik ve beraberliğini, ülkemizin demokratik düzenini ve insanlarımızın yıllardır birlikte kardeşçe yaşama hakkını doğrudan hedef alan, güzel ülkemizin Başkenti Ankara’da meydana gelen menfur terör saldırısını tüm kalbimizle lanetliyoruz. 
Öncelikle bu menfur saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Aynı zamanda saldırıda yaralananlara da acil şifalar niyaz ediyoruz. 
Dünyanın hemen her tarafında bu tür olayları gerçekleştirenler, bugüne kadar emellerine hiçbir şekilde ulaşamamışlardır. Bu, Türkiye’de de böyle olmuştur. Her zamankinden çok daha güçlü olan ülkemizin terör olaylarına karşı ne denli kararlı bir tavır içerisinde olduğu herkesin malumudur. 
Vatandaşlarımızı direk hedef alan bu tür saldırılar karşısında bugün bizim üstümüze düşen; metanetimizi ve kararlı tavrımızı sürdürmemiz ve gerekli her türlü tedbiri alıp, insanlarımızın huzur içinde yaşamalarını sağlamamızdır. 
Bundan sonrası için ise, bu saldırının faillerinin bulunması ve ülkemizde benzer bir olayın bir daha yaşanmaması en büyük temennimizdir. 
Tüm milletimizin başı sağ olsun, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun”. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...