Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ara Güler ABD’de en iyinin iyisi seçildi

Düzenleyen:
Ara Güler ABD’de en iyinin iyisi seçildi

MAGAZİN Haberleri

Ara Güler’in hayatını ve eserlerini ele alan belgesel film “İstanbul’un Gözü”, dünya prömiyerinin yapıldığı Washington DC Bağımsız Film Festivali’nde “en iyinin iyisi” ödülünü kazandı.

Washington DC Bağımsız Film Festivali kapsamında pazar günü ilk kez gösterilen filmin yapımcısı Ümran Safter, düzenlenen ödül töreninden sonra şunları söyledi: “Ara Güler’i bütün dünyaya tanıtmak istiyoruz. Hem kişiliğini hem fotoğraflarını hem de aslında İstanbul’u tanıtmayı amaçlıyoruz. Filmimiz sadece Ara Güler ile ilgili değil, esasen İstanbul ve Türkiye’nin tarihi ile de ilgili.” Dünya çapında tanınan ve bugüne kadar 1 milyondan fazla fotoğraf çeken Ara Güler’in 60 yılı aşan kariyerine ışık tutan filmi başka festivallerde de göstermek istediklerini belirten Safter, kasım ayında filmi tamamladıktan sonra birçok festivale başvurduklarını dile getirdi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...