Nefes kesen kovalamaca sonucu yakalanan arabadan eroin çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Nefes kesen kovalamaca sonucu yakalanan arabadan eroin çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Adıyaman'da, polis ekiplerinin ‘dur’ ikazına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan otomobilde satışa hazır 27 paket eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Lisesi yakınlarında 44 plakalı bir otomobilden şüphelenen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ikazlarına uymayan otomobil hızla kaçmaya başladı. Nefes kesen kovalamaca sonucu birçok polis ekibi şehrin giriş ve çıkış noktalarını kontrol altına aldı. Yaklaşık 20 dakika süren kovalamaca sonucunda otomobil, Siteler Mahallesi, Polis Amca Ortaokulu yakınlarında Yunus Polis ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Asayiş ekipleri tarafından yakalandı. Otomobil içerisinde bulunan B.C. ile M.U., etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Otomobil içerisinde yapılan aramalar kapsamında ise satışa hazır hale getirilen 27 paket eroin ele geçirildi. Eroin paketleri muhafaza altına alınırken her iki şahıs emniyet müdürlüğüne götürüldü. 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...