Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bulut: Babam inşallah imanlı ölmüştür

Düzenleyen:
Bulut: Babam inşallah imanlı ölmüştür

SAĞLIK Haberleri

Ankara’daki hain terör saldırısında babası Kemal Bulut’u kaybeden G.Saraylı futbolcu, “Takdir-i ilahi. Orada artık vadesi geldi” diyerek elim olayı tevekkülle karşıladı

Tüm Türkiye'yi ve dünyayı derinden sarsan Ankara'daki bombalı terör saldırısında babası Kemal Bulut'u kaybeden G.Saraylı futbolcu Umut Bulut, dün babasını toprağa verdi. Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki dayısının evinde kardeşleri Fatma, Barış ve Erkan Bulut ile taziyeleri kabul eden Umut'un son derece üzgün olduğu gözlenirken acılı futbolcu, "Çok farklı duygular içindeyim. Başta babam olmak üzere tüm ölenlerin mekanları cennet olsun. Allah’tan tek isteğim, inşallah imanlı bir şekilde ölmüştür. Takdir-i ilahi. Orada artık vadesi geldi. Bu tip olaylar özellikle son dönemlerde çoğaldı. Herkesin de başına gelebilir. İşte bizim de başımıza geldi. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Terim, Denizli, Hamzaoğlu...
Galatasaray, Umut’u acılı gününde yalnız bırakmadı. Başta Başkan Dursun Özbek olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve Florya çalışanları, özel bir uçakla 11.30’da Kayseri’ye gitti. Mustafa Denizli de bu uçakta yer aldı. Hamit Altıntop’un da koltuk değnekleriyle yürüdüğü görüldü. Cenazeye ayrıca Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski G.Saray yöneticileri Ali Dürüst ile Abdürrahim Albayrak, G.Saray eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu da katıldı. 66 yaşında hayatını kaybeden Kemal Bulut'un cenazesi ikindi namazına müteakip Camii Kebir'de kılındı. Bulut'un yakınları gözyaşlarıyla tabuta sarıldı. Fenalık geçirenlere sağlık ekipleri müdahale etti. Cenazenin ardından Fatih Terim, "Umut’un yaşadıkları kolay değil. Gencecik insanların kanı niye akar bunları anlamakta zorluk çekiyorum. Hakikaten çok üzgünüm" ifadelerini kullandı. Başkan Özbek ise, " İnsanların canına kasteden terörü lanetliyorum. Acımız büyük" dedi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da hem kulüp adına hem de kendi adına çelenk gönderdi.  

TelefonU açmıyordu

G.Birliği maçının ardından babasıyla konuştuğunu söyleyen Umut Bulut, "Ben kendisini İstanbul'a döndükten sonra telefonla çok kez aradım, cep telefonu çalıyor ama açmıyordu. Babamın terör saldırısında hayatını kaybettiğini ertesi gün sabah öğrendim" dedi.

Bulut: Babam inşallah imanlı ölmüştür

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...