Bağlar'da teröristler yol kesip, sağa sola kurşun yağdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bağlar'da teröristler yol kesip, sağa sola kurşun yağdırdı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde önceki gece sokak aralarından yola çıkan maskeli ve eli silahlı teröristlerin araçları durdurarak, el koyma ve barikat olarak kullanmak amacıyla cadde ve sokak girişlerine park etme anı MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Merkez Bağlar ilçesinde önceki gece saatlerinde ara sokaklardan çıkan yüzleri maskeli ve eli silahlı teröristler, caddelerde durdurdukları araçlara el koymuştu. Bazı araçları yakan teröristler, bazılarını da barikat olarak kullanmak amacıyla sokak başlarına ve caddelere park etmişti. Bunun üzerine önce operasyon başlatılmış, ardından da sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.
Teröristlerin araçları durdurma ve el koyma anı MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Bağlar Dörtyol’da araçları durduran bir grup teröristin, zaman zaman havaya ateş açtığı görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...