Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İstikrar için Erdoğan gitmeli' diyenlere tokat gibi cevap

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İstikrar için Erdoğan gitmeli' diyenlere tokat gibi cevap

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstikrar için Erdoğan gitmeli" diyenlere, "2002 yılında istikrar mı vardı? 'Erdoğan gitsin' diyenler kim? Terör örgütünün sözde liderlerinden biri. Amerika'nın eski büyükelçileri. 2002'den önce terör yok muydu? O zaman da Tayyip Erdoğan ülkenin başında değildi. Bunu nasıl izah edeceksiniz?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisi hakkında "Erdoğan giderse terör biter, demokrasi gelir" diyenlere sert sözlerle cevap verdi. Terörün Türkiye'de 35 senelik mazisi olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bu dönemlerde iktidarda değildim ona ne diyeceksiniz?" diye sordu.

"ERDOĞAN GİTMEDEN İSTİKRAR GELMEZ" DİYENLERE CEVAP

Bazıları PKK ile dirsek teması yaparak 'Erdoğan gitmeli, Erdoğan gitmeden istikrar gelmez' diyorlar. 2002'de istikrar mı vardı? Terör örgütünün Kandil'deki yöneticilerinden biri Erdoğan terör biter, demokrasi gelir diyor. Bunu başka kim diyor, ABD'deki, Avrupa'daki bir takım medya kuruluşları Amerika'nın buradaki eski diplomatları diyor. Ülkemizdeki bazı aklıevveller diyor. Bunların hepsi aynı misyon için çalışan kişiler.

Gerçekten de Erdoğan gidince ülkeye demokrasi gelir, terör biter mi? 2002'den önce terör yok muydu? O zaman terör esiyordu Tayyip Erdoğan da ülkenin başında değildi, onu neyle izah edeceksiniz?

"ONLARA TERÖRİST DEMEYECEĞİZ DE NE DİYECEĞİZ?"

Kızılay'da bomba patlatarak rastgele insanları öldüren terör örgütünün demokrasiyle ilişkisi olabilir mi? Buna rağmen terör örgütü yöneticisiyle aynı dili kullanmaktan aynı yaklaşımı sergilemekten çekinmeyenlere terörist demeyeceğiz de ne diyeceğiz?

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...