Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kulak tıkanması problemine ameliyat

Düzenleyen:
Kulak tıkanması problemine ameliyat

SAĞLIK Haberleri

Uçak yolculukları ve dalışlarda yaşanan ve kalıcı hasara yol açabilen kulak tıkanması problemi, Türkiye’de yeni uygulanmaya başlanan, “östaki balon tuboplasti” yöntemiyle, 10 dakika içinde kalıcı olarak tedavi edilebiliyor.

Uçak yolculukları ve dalışlarda yaşanan ve kalıcı hasara yol açabilen kulak tıkanması problemi, Türkiye’de  yeni uygulanmaya başlanan, “östaki balon tuboplasti” yöntemiyle, 10 dakika içinde kalıcı olarak tedavi edilebiliyor. Avrupa’da 8 yıldır kullanılan yöntemin, yaklaşık bir yıldır Türkiye’de uygulanmaya başlandığını belirten Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağlar Batman, söz konusu basıncın, çalışma düzeni bozuk olan östaki borusunda meydana geldiğini belirterek, “Bu boruya aynı kalpte olduğu gibi balon tedavisi uygulayarak tıkalı kulağı açıyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...